Βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και είμαι σίγουρος ότι ακόμη δεν έχεις προλάβει να αγοράσεις τα δώρα των Χριστουγέννων για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όχι δεν είμαι μέντιουμ, απλά οι περισσότεροι έτσι είμαστε. Λίγο τα τρεξίματα της καθημερινότητας, λίγο η αναβλητικότητα και το σκεπτικό του “θα το κάνω αύριο” και έρχεται η στιγμή που φτάνουν οι γιορτές και δεν έχεις κάνει ακόμη τίποτε!

Όχι δεν είμαι εδώ για να σε αγχώσω περισσότερο. Αντίθετα, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω, διότι με τα xmas deals της HUAWEI, όχι μόνο θα χαρίσεις τα πιο περιζήτητα δώρα της σεζόν, αλλά θα γλυτώσεις χρόνο και χρήμα, αφού με μία αγορά αποκτάς δύο προϊόντα!

Ναι καλά διάβασες! Πάμε λοιπόν να δούμε τις γιορτινές προτάσεις που θα σε καλύψουν απόλυτα.

Τα smartwatches αποτελούν τα πιο περιζήτητα τεχνολογικά προϊόντα και είναι ένα δώρο που θα εκτιμήσει ο οποιοσδήποτε. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, η τάση των ανθρώπων προς την ευεξία και την γυμναστική, αλλά και η ανάγκη να έχεις τον πλήρη έλεγχο της υγείας σου σε κάθε σου βήμα τα έχουν αναδείξει σε must have αξεσουάρ. Φυσικά, η HUAWEI έχει αναδειχθεί πρωτοπόρος στον τομέα των wearables καθώς έχει φροντίσει τόσο τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όσο και την αισθητική των συγκεκριμένων προϊόντων. Έτσι, αποτελούν ένα χρήσιμο αξεσουάρ και παράλληλα ανεβάζουν το στιλ μας.

Δώρο Smartwatch για εκείνη

Αν ψάχνεις για γυναικείο δώρο, τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς το γούστο του απόλυτου fashion icon, της Δούκισσας Νομικού. Πρακτικό και ταυτόχρονα μοντέρνο το HUAWEI WATCH GT4 συνδυάζει την αισθητική των παραδοσιακών ρολογιών και την απέριττη ομορφιά ενός fashion item αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένα smartwatch με προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης. 

Χάρισε στην αγαπημένη σου, στην καλύτερη σου φίλη ή στη μητέρα σου το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο δώρο – το νέο stylish smartwatch HUAWEI WATCH GT4 41mm (White Leather Strap & Milanese Strap) μαζί με ένα μοναδικό κόσμημα από την Doukissa Nomikou Collection, την συλλογή κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού!

Δώρο Smartwatch για εκείνον

Αν πάλι αναζητάς δώρο για άντρα, τότε μπορείς να του χαρίσεις το νέο HUAWEI WATCH GT4 46mm (Black Strap, Woven Strap & Stainless Steel Strap) και μαζί θα πάρεις δώρο το HUAWEI Band 8 το οποίο μπορείς να χαρίσεις αλλού ή να το κρατήσεις για τον εαυτό σου!

Το HUAWEI WATCH GT4 αποτελεί το τέλειο δώρο για όσους θέλουν να ανεβάσουν τους στόχους της φυσικής κατάστασης σε ένα νέο επίπεδο, αφού διαθέτει περισσότερες επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες και προηγμένες τεχνολογίες παρακολούθησης υγείας από κάθε προηγούμενο μοντέλο.

Στην ίδια λογική κυμαίνεται και το HUAWEI WATCH ULTIMATE το οποίο διαθέτει προηγμένο καταδυτικό υπολογιστή και αντοχή στο νερό 10ATM γεγονός που το κάνει ιδανικό δώρο για χρήστες που ασχολούνται με το κολύμπι και την ελεύθερη κατάδυση. Παράλληλα, είναι ιδανικό και για όσους απολαμβάνουν εξορμήσεις στο βουνό, αφού διαθέτει εργαλεία που απαιτούνται για να διασχίσει κανείς αχαρτογράφητα εδάφη, όπως ένα εξαιρετικά ακριβές GNSS tracker και συστήματα προειδοποίησης ακραίων καιρικών συνθηκών. 

Και με την αγορά του HUAWEI WATCH ULTIMATE παραλαμβάνεις ακόμη ένα δώρο για να το αξιοποιήσεις όπως εσύ θέλεις. Σε αυτή την περίπτωση παίρνεις τα καταπληκτικά HUAWEI FreeBuds 5.

Δώρα για όλους με τα Jingle Deals για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος!

Wearables και smartphones αποτελούν μέρος των Jingle Deals προσφορών της HUAWEI για να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις το ιδανικό δώρο για τον καθένα. Πάμε να τα δούμε ένα – ένα:

Το WATCH FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap είναι ένα ρολόι ειδικά σχεδιασμένο για νέους που αγαπούν την τεχνολογία και τη μόδα και συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά φυσικής κατάστασης και υγείας με μια πληθώρα επιλογών σε χρώματα και προσόψεις.

Στις χριστουγεννιάτικες προσφορές, βρίσκεται και το WATCH Fit SE, το οποίο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ρολόι που να ταιριάζει τόσο με σπορ όσο και με casual ένδυση, το οποίο διαθέτει μοντέρνο design, ισχυρή μπαταρία που μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη μέρα με φόρτιση μόλις 5 λεπτών, υποστήριξη για 12 είδη προπόνησης και 44 ασκήσεις, 24ωρη παρακολούθηση υγείας και πολλαπλές λειτουργίες που θα βοηθήσουν στο να οργανώσεις άψογα την ημέρα σου.

Επίσης, μπορείς να βρεις σε μοναδική τιμή το HUAWEI Band 8. Ιδανικό για όσους αναζητούν λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, ανθεκτικότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής δυο εβδομάδων, αναβαθμισμένη επιστημονική παρακολούθηση ύπνου και 100 διαφορετικούς τρόπους άσκησης σε έναν προϊόν μόλις 14 γραμμαρίων!

Αν θέλεις να ξεφύγεις από το τρεντ των wearables δεν έχεις παρά να προτιμήσεις το νέο κορυφαίο  smartphone της HUAWEI P60 Pro με την Ultra Lighting Telephoto Camera το οποίο μετατρέπει τον καθένα από εμάς σε ψηφιακό δημιουργό.

Τα προϊόντα της HUAWEI είναι συμβατά με iOS και Android, για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Ταυτόχρονα, διασφαλίζεται ότι το απόρρητο και τα δεδομένα σας προστατεύονται ανά πάσα στιγμή, παρέχοντας σου τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε κορυφαίες τεχνολογίες του κλάδου χωρίς να ανησυχείς.

Για το τέλος έχουμε αφήσει κάτι μοναδικό!

Ήρθε και στην Ελλάδα το HUAWEI MateBook D 14 2023, με επιδόσεις και μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας που θα εντυπωσιάσουν και τον πιο δύσκολο παραλήπτη!

Το HUAWEI MateBook D 14 2023, έρχεται με τον νέο επεξεργαστή Intel® Core™ 12ης γενιάς, την ισχυρότερη κεραία Wi-Fi Metaline στην ιστορία της HUAWEI, καθώς και μια σουίτα έξυπνων λειτουργιών συνεδρίων.

Το HUAWEI MateBook D 14 2023 είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό εργαλείο παραγωγικότητας. Είναι ένας απαραίτητος σύντροφος για τους νέους, στην καθημερινότητα τους.

Φέτος απόλαυσε όλα τα Jingle Deals της HUAWEI, τα οποία προσφέρονται από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της και αφορούν το νέο stylish smartwatch HUAWEI WATCH GT4 41mm (White Leather Strap & Milanese Strap) μαζί με ένα μοναδικό κόσμημα από την Doukissa Nomikou Collection αλλά και smartphone και wearables με όφελος έως και 30% για αυτήν την εορταστική περίοδο! Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε και το HUAWEI MateBook D14.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.