Οι αναμετρήσεις μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικό σε οποιονδήποτε τομέα έχουν πάντα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το ίδιο ισχύει και στο ποδόσφαιρο, ακόμη και σε φιλικούς αγώνες, παρά το γεγονός ότι οι Μεξικανοί έχουν κάποια… γαλόνια παραπάνω να επιδείξουν.

Χθες, οι Αμερικανοί ήταν αυτοί που επικράτησαν στο Νάσβιλ με 1-0, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετά νεανικές συνθέσεις. Ωστόσο, αυτό που έμεινε στο κοινό από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η λογομαχία που είχαν δύο ποδοσφαιριστές, που παραλίγο να μετατρέψει το ματς σε… εχθρικό.

Στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ματ Μιάζγκα από πλευράς ΗΠΑ και ο Ντιέγκο Λαϊνές από πλευράς Μεξικού διεκδίκησαν μια μπάλα, με τον πρώτο να βγαίνει νικητής. Στη συνέχεια ήρθε μια… κοκορομαχία, που παραλίγο να πάρει έκταση, όταν ο ύψους 1,91 μέτρων Αμερικανός στόπερ κορόιδεψε τον πολύ κοντύτερο (1,68 μέτρα) Μεξικανό.

Η κίνηση αυτή έκανε κάποιους από τους πιο ψηλούς συμπαίκτες του Λαϊνές να τρέξουν να τον υπερασπιστούν και παραλίγο το ματς να γίνει «ροντέο». Τελικά, συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε το βίντεο: