Το superclasico μεταξύ Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ, ειδικά για την τελική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Ακόμη και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στην άλλη άκρη της Γης, που οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να βρίσκονται στο Μπουένος Άιρες.

Όμως, ο Λεάντρο Παρέδες «φρόντισε» να παρακάμψει τους ανασταλτικούς για εκείνον παράγοντες. Στο παιχνίδι της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με την Τέρεκ Γκρόζνι, που έγινε στις 4 Νοεμβρίου, είδε μέσα σε 15 λεπτά δύο κίτρινες κάρτες και έτσι δεν θα ήταν διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, που ήταν προγραμματισμένο για μια εβδομάδα αργότερα.

Όμως, το γεγονός ότι η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έπαιζε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκτός έδρας, ένα από τα πλέον κρίσιμα ματς της σεζόν, έκανε τους οπαδούς να υποθέσουν ότι το έκανε επίτηδες, προκειμένου να πάει να δει από κοντά την αγαπημένη του Μπόκα, κόντρα στη μεγάλη αντίπαλο Ρίβερ.

Πράγματι, έτσι κι έγινε, με τον πρώην συμπαίκτη του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα να εντοπίζεται στο «Μπομπονέρα», όχι στα επίσημα, αλλά μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο της αγαπημένης του ομάδας. Μάλιστα, φρόντισε να βάλει… στο κόλπο και τη Ζενίτ, από την οποία ζήτησε άδεια να ταξιδέψει στην Αργεντινή, με το αίτημά του να γίνεται δεκτό.

Για την ιστορία, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έχασε από την ΤΣΣΚΑ με 2-1 και έτσι η Κράσνονταρ την πλησίασε στους 5 βαθμούς και η Λοκομοτίβ Μόσχας στους 5.