Κάθε άλλο παρά… φιλολογικό είναι το ενδιαφέρον της Μαγιόρκα για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα του Παναθηναϊκού, που αποκάλυψαν τα ΜΜΕ της ιβηρικής χώρας τη Δευτέρα (07/06).

Η ισπανική ομάδα, που κέρδισε την άνοδό της στη LaLiga έχει ψηλά στις μεταγραφικές επιλογές της τον 25χρονο εξτρέμ του «τριφυλλιού», ο οποίος ούτως ή άλλως είναι εκτός σχεδιασμού, μετά από μία πολύ μέτρια σεζόν με 3 γκολ και 2 ασίστ, παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν το περασμένο καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ατζέντης του Αϊτόρ έχει ήδη προχωρημένες συζήσεις με τη διοίκηση της Μαγιόρκα για τον Αϊτόρ, με το ισπανικό κλαμπ να ετοιμάζει πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2022, αντί μισού εκατ. ευρώ.

Κάτι που αν αποτυπωθεί κι εγγράφως προς τον Παναθηναϊκό θα ανοίξει… ορθάνοικτη την πόρτα της αποχώρησης του 25χρονου, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι Χιχόν και Σαραγόσα.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα αρνητικός σε ενδεχόμενο αποχώρησης του Φραν Βέλεθ, μετά από σχετική επαφή που έγινε με τον ατζέντη του Ισπανού στόπερ, ο οποίος τους μετέφερε το ενδιαφέρον την ιαπωνικής Τοκουσίμα Βόρτις του Ντάνι Πογιάτος και της τουρκικής Αλάνιασπορ.