Ο εκπρόσωπος του Έλληνα επιθετικού είχε τονίσει στην ΠΑΕ πως ψάχνει πρόταση από το εξωτερικό και με βάση αυτό το δεδομένο, ο διεθνής άσος πιθανότατα θα αποχωρήσει από το Τριφύλλι. Τι του είπε ο Ντάνι Πογιάτος.

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι… φευγάτος από τον Παναθηναϊκό και αν παραμείνει θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη, ο Ντάνι Πογιάτος έκοψε τον Χουάν Χοσέ Περέα και φαινόταν πως μετά τον Καρλίτος που θα είναι ο βασικός, θα ακολουθούσαν ο Αργύρης Καμπετσής και ο Φώτης Ιωαννίδης στην προτίμηση του νεαρού Ισπανού προπονητή.

Τα δεδομένα, όμως, φαίνεται πως είναι διαφορετικά και ο Καμπετσής δύσκολα θα παραμείνει στο Τριφύλλι. Ας τα πάρουμε από την αρχή για να ξετυλίξουμε το κουβάρι αυτής της μπερδεμένης κατάστασης.

Στο φινάλε της σεζόν, ο εκπρόσωπος του Αργύρη Καμπετσή ενημέρωσε τον Τσάβι Ρόκα πως λόγω του μειωμένου χρόνου του ποδοσφαιριστή, η προτεραιότητά του ήταν να βρει ομάδα στο εξωτερικό και να αποχωρήσει. Τις προηγούμενες ημέρες και ενώ φαινόταν πως η κατάσταση έχει αλλάξει λόγω του… κοψίματος του Περέα, ο Πογιάτος είπε στον Καμπετσή πως “από την στιγμή που ο ατζέντης σου μας έχει ενημερώσει πως θες να φύγεις, ο χρόνος σου θα είναι μειωμένος στα φιλικά”.

Έτσι, λοιπόν, φαίνεται πως ο Καμπετσής δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αν δεν βρει πρόταση. Το μόνο σίγουρο είναι πως αργά ή γρήγορα το Τριφύλλι θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού.

Μόνο σε εξαιρετική περίπτωση θα κινηθεί το τριφύλλι για αριστερό μπακ

Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο Παναθηναϊκός σίγουρα δεν θα κοιτούσε καν στην αγορά για αριστερό μπακ τον τελευταίο μήνα, καθώς ο Τσάβι Ρόκα σε συνεννόηση πάντα με τον Ντάνι Πογιάτος θα προχωρούσαν με το made in Greece δίδυμο που συνθέτουν ο «Χατζη» με τον Βασίλη Ζαγαριτη.

Αμφότεροι εξάλλου είχαν ικανοποιητικές εμφανίσεις στα πλέι οφ. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει… χτενίσει την αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ, ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός και δεν βρίσκει κάτι ιδανικό(σε χαρακτηριστικά και κασέ) τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να μην γίνει μεταγραφή, να υλοποιηθεί η αρχική σκέψη και στα πρώτα ματς της σεζόν να δούμε βασικό τον Ζαγαρίτη. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, όπως εχουν τωρα τα δεδομένα, θα πάρει αριστερό μπακ μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό. Αυτή την στιγμή δεν φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα.

Πηγή: gazzetta.gr