Δύο θρύλοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησαν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που γράφει τη δική του ιστορία και αναδείχθηκε ο MVP του Game 6 της σειράς των τελικών του MBA.

«Εκπληκτική εμφάνιση δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει αυτό που έκανε σε όλη τη διάρκεια των τελικών κουβάλησε την ομάδα του, 50 πόντοι, 17 – 19 5 μπλοκς, ξέρετε τι είναι 5 μπλοκς; 10 πόντοι που δεν τρως και 10 πόντοι που δίνεις την ευκαιρία στην ομάδα σου να βάλει» είπε ο Παναγιώτης Φασούλας στον ΣΚΑΪ.

«Έχει ζήσει μια ζωή με ακραία συναισθήματα λύπης, χαράς, επιτυχιών, προσπαθειών, πεσιμάτων σηκωμάτων» επεσήμανε.

«Να σταθούμε στο γεγονός ότι κανένας από τους σκάουτερ δεν τον είχε ανακαλύψει στην Ελλάδα και πώς να τον ανακαλύψει όταν πριν μια εβδομάδα υπογράψαμε τον 7ο ξένο παίκτη για την Α1;» διερωτήθηκε ο άλλοτε σέντερ της εθνικής του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

 Γιαννάκης για Φασούλα: Ήταν Κυρίαρχος

«Ήταν κυρίαρχος, έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ, το άξιζε έχει φέρει άλλη αύρα στο μπάσκετ παγκοσμίως, παίζει μπάσκετ και στις δυο πλευρές του γηπέδου δεν σταματά να προσπαθεί για να φτάσει την ομάδα του στο τελικό στόχο και μας έκανε να πανηγυρίζουμε» επεσήμανε μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΪ ο άλλοτε γκαρντ της εθνικής του ΠΑΟ και του Άρη και τεχνικός του Ολυμπιακού Παναγιώτης Γιαννάκης.

«Το μπάσκετ μας ταιριάζει. Υπάρχουν παιδιά αλλά χρειάζεται μεθοδική προσέγγιση και αγάπη» είπε ερωτηθείς για τις προοπτικές του ελληνικού μπάσκετ. «Τον αγαπάμε τον Γιάννη, τον αγαπάμε πολύ» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.