Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των «ερυθρόλευκων», τόνισε ότι ισχύει η ρήση που έχει χρησιμοποιηθεί ότι «κράτος είναι ο Ολυμπιακός, ζούμε σε ένα κράτος μπ…και πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα υποκύψει.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ βρέθηκε στην ΚΕΔ για να εκφράσει την αντίθεση του στον μη ορισμό των τριών διαιτητών στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Η επίσκεψη του ισχυρού άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού έγινε ωστόσο πριν οριστεί ο «ανεπιθύμητος» για τους ερυθρόλευκους διαιτητήςΠαναγιώτης Αναστόπουλος για το ματς με τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των «ερυθρόλευκων», ενώ τόνισε ότι δεν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς.

Αναλυτικά:

«Παρακολουθούμε για 9 συνεχόμενες αγωνιστικές την ΚΕΔ να πράττει σε ανομία. Να υφίσταται και να υποκύπτει στον εκβιασμό των ανθρώπων του Ολυμπιακού αν οριστούν τρεις συγκεκριμένοι διαιτητές. Δεν μας έχει εξηγήσει κανένας με ποια κριτήρια δύο διεθνείς διαιτητές και ένας ακόμη δεν ορίζονται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Αποδεικνύει αυτό που λένε πως κράτος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν πρόκειται να αποδεχτεί κάτι τέτοιο, πάντα πηγαίνει με τους νόμους και θα ’θελα να δω για ποιο λόγο δεν ορίζονται οι διαιτητές. Αυτό είναι ο θάνατος του μπάσκετ. Θα βγει η κάθε ομάδα να πει ότι δεν θέλει τον έναν ή τον άλλο διαιτητή και θα καταλήξουμε να μην έχουμε Έλληνες διαιτητές, που παγκοσμίως είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα υποκύψει σε αυτά τα παιχνίδια και δεν θα υποστούμε τον εκβιασμό του Ολυμπιακού και να πάμε σε ξένους διαιτητές. Περιμένω έστω και την ύστατη στιγμή η ΚΕΔ να μην υποκύψει, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι περιμένουμε απαντήσεις.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα παραμείνει θεατής σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις μετά την κλήρωση».

Εξερχόμενος από την ΚΕΔ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κλήρωσης για την 26η αγωνιστική της Basket League είπε:
«Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Τα περισσότερα ειπώθηκαν πριν. Επί σειρά εβδομάδων για κάποιους λόγους οι διαιτητές, οι οποίοι είναι ανεπιθύμητοι από τον Ολυμπιακό, δεν έμπαιναν στην κλήρωση. Ευτυχώς σήμερα μπήκαν. Φαίνεται ότι επανέρχεται η τάξη. Ελπίζω να μπορέσουμε να προχωρήσουμε για το καλό του μπάσκετ. Σας ευχαριστώ, καλή συνέχεια».

Πηγή: gazzetta.gr