Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Τετάρτη (30/8) την Αντβέρπ στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0 στο Βέλγιο έχοντας ως στόχο την ανατροπή του σκορ για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Λιβάι Γκαρσία, παρά το γεγονός ότι δεν είναι απολύτως έτοιμος.

Η Ένωση ήταν καλύτερη πριν μια εβδομάδα στην Αμβέρσα αλλά δεν αξιοποίησε καμία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0. Αυτό σημαίνει ότι οι Κιτρινόμαυροι είναι με την πλάτη στον τοίχο πλέον αλλά όπως είπε και ο Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου θα πρέπει να παίξουν με ηρεμία και εξυπνάδα.

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με τους Βέλγους και μετά το τέλος της προπόνησης ο Αργεντίνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Λιβάι Γκαρσία που είχε υποστεί τράβηγμα στον πρώτο αγώνα.

Ο επιθετικός της πρωταθλήτριας δεν είναι στο 100% αλλά μπορεί να αγωνιστεί και αυτός είναι και ο λόγος που μπήκε στην αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.