Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετώπιζε εκτός έδρας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τα βρήκε πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε μέχρι να νικήσει με 2-1 και να μείνει μόνη στην 1η θέση της Premier League, με έναν οπαδό της να… ξεσπάει μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει το γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Για τα δεδομένα της Premier League είναι μια ασυνήθιστη εικόνα και γι’ αυτό γίνεται και ο σχετικός θόρυβος στα social media: Οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι διαθέσεις του, βέβαια, δεν ήταν… άγριες, αφού το μόνο που ήθελε ήταν να πανηγυρίσει, αλλά και πάλι η εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο είναι θέμα.

Το σκηνικό έγινε στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Χάαλαντ, ο οποίος είχε χάσει πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, έκανε το 0-1. Αμέσως μετά, βρέθηκε να το πανηγυρίζει αγκαλιά με τον οπαδό που έκανε ντου πριν τον απομακρύνει η ασφάλεια του γηπέδου.

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85′ με τον Μπογκλ αλλά στο 88′ ο Ρόδρι έκανε το 1-2 και έδωσε τη νίκη στη Σίτι, η οποία είναι η μόνη ομάδα με τρεις νίκες μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές.