Τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή πριν το ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχουν “παγώσει” το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι υπάρχει ανησυχία και για τον τελικό του Conference League.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι η UEFA κάνει δεύτερες σκέψεις για τη διεξαγωγή του επόμενου τελικού του Conference League στην OPAP Arena.

Το ρεπορτάζ κάνει επίσης λόγο για «προσχεδιασμένο ραντεβού» των οπαδών των δύο ομάδων.

«Αρχικά, υπήρχαν υποψίες ότι τα τραγικά και μοιραία επεισόδια ήταν τυχαία αλλά υπάρχουν βίντεο στο twitter που αφηγούνται ένα προσχεδιασμένο ραντεβού», αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail και συνεχίζει. Αυτά τα τρομακτικά επεισόδια και οι άσχημες εικόνες έχουν προκαλέσει τον φόβο της UEFA πως ίσως το συγκεκριμένο γήπεδο να μην είναι ασφαλές για να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν θα μεταβεί την Τετάρτη στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για να συζητήσουν το μεγάλο αυτό ζήτημα.

Έχουν επίσης προσκληθεί κυβερνητικά στελέχη που ασχολούνται με τον αθλητισμό».