Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την περιοδεία της σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα και πλέον προετοιμάζεται για τον τελικό του Community Shield (6/8) κόντρα στην Άρσεναλ στο «Γουέμπλεϊ» και τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο 23χρονος Νορβηγός στράικερ τράβηξε την προσοχή στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο σύλλογος μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media καθώς πήγε για δουλειά κρατώντας έναν σάκο, ένα θερμός, αλλά κυριότερα ένα μπουκάλι που στην ετικέτα έγραφε «ωμό γάλα».

Ο Χάαλαντ είναι μεγάλος λάτρης του γάλακτος και το έχει καταγράψει και ο ίδιος πολλάκις με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε, το γάλα παίζει βασικό ρόλο στη διατροφή του, που είναι προσεγμένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια από ειδικούς του κλαμπ και άλλους που έχει προσλάβει εκείνος.

Το γάλα προέρχεται από τοπική φάρμα του Μάντσεστερ κι ο Χάαλαντ πολλές φορές το παραλαμβάνει ο ίδιος. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Νορβηγός σέντερ φορ θέλει το γάλα του να μην είναι επεξεργασμένο.

Μάλιστα, το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι και οι συμπαίκτες του έχουν εντυπωσιαστεί με τον σχεδόν μανιακό τρόπο που προσέχει τι τρώει, αλλά και τη ρουτίνα του, παρόλο που στην αρχή τον πείραζαν για την ανάγκη του να «απορροφά ήλιο» με το που ξυπνάει το πρωί.