Ο Τζο Λιούις, ιδιοκτήτης της ENIC που ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Τότεναμ, παραδόθηκε στις Αρχές των ΗΠΑ αφού κατηγορείται για συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών και εγκληματική συνωμοσία, με αποτέλεσμα ο πιο πλούσιος ράπερ του κόσμου, ο Jay-Z, να παρουσιάζεται σαν υποψήφιος για να αγοράσει τις μετοχές της αγγλικής ομάδας.

Το διοικητικό μέλλον της Τότεναμ είναι αβέβαιο μετά τα όσα γίνονται με τον ιδιοκτήτη της και τα αγγλικά ΜΜΕ έχουν αρχίσει τα σενάρια για την επόμενη μέρα. Και όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με τον αγγλικό Τύπο, μπορεί να γραφτεί το οτιδήποτε. Ακόμη και ότι ενδιαφέρεται για την αγορά μιας εκ των καλύτερων ομάδων της Premier League ένας ράπερ.

Ο Jay-Z, βέβαια, είναι ο πιο πλούσιος ράπερ του κόσμου με την περιουσία του να υπολογίζεται στα 2,5 δισ. δολάρια και έχει ήδη επενδύσει στον αθλητισμό αφού είναι συνιδιοκτήτης των Μπρούκλιν Νετς του ΝΒΑ ενώ στο παρελθόν είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της Άρσεναλ.

Τώρα, όμως, η Sunday Express τον παρουσιάζει σαν ενδιαφερόμενο για την Τότεναμ, φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις ενός συνέταιρού του, ο οποίος είπε τα εξής: «Μένει να φανεί αν ο κ. Λιούις θα αφεθεί ελεύθερος. Αν αυτό δεν συμβεί, ο Jay έχει πει πως θα ήθελε να είναι έτοιμος να κινηθεί γρήγορα για την εξαγορά της Τότεναμ, σε περίπτωση φυσικά που η τιμή είναι προσιτή».