Η αποχώρηση αστεριών από τις ευρωπαϊκές ομάδες προκειμένου να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Σαουδική Αραβία συνεχίζεται, με τον Σαντιό Μανέ να λέει «ναι» στην πρόταση της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αποχωρώντας από τη Μπάγερν Μονάχου μόλις ένα χρόνο μετά την άφιξή του εκεί.

Το περσινό καλοκαίρι οι Γερμανοί είχαν δώσει 32 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ για να αποκτήσουν τον Σενεγαλέζο επιθετικό, ο οποίος είχε 12 γκολ και 6 ασίστ στην πρώτη του σεζόν με τους Βαυαρούς. Πρώτη και… τελευταία, ταυτόχρονα, αφού ετοιμάζει πλέον αποσκευές για Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Νασρ, η οποία στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο απέκτησε και τούς Φοφανά, Μπρόζοβιτς και Τέλες, ήθελε έναν επιθετικό για να κάνει δίδυμο με τον Ρονάλντο και τελικά τον βρίσκει στο πρόσωπο του Μανέ αφού υπάρχει συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Η Μπάγερν, η οποία πλέον θα εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, θα πάρει 40 εκατ. ευρώ ενώ ο παίκτης θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες με τις ετήσιες απολαβές στα 30 εκατ. ευρώ.