Η Εθνική Βραζιλίας έκανε… πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών και τώρα οι fans του μοντέλου Κρις Γκαλέρα περιμένουν να τηρήσει την υπόσχεση που τους έδωσε. Η εκρηκτική playmate και δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες στην πλατφόρμα Onlyfans είχε τάξει να ανεβάζει «καυτές» και γυμνές φωτογραφίες της στα social media της για κάθε γκολ που σημείωνε η Βραζιλία στη διοργάνωση.

Και η στιγμή, λοιπόν, έφτασε. Η «σελεσάο» έκανε ντεμπούτο και «διέλυσε» με 4-0 τον Παναμά στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου σε ματς όπου η ομάδα της Πία Σουντχάγκε ήταν ξεκάθαρα ανώτερη και η Άρι Μπόρζες πρωταγωνίστησε σημειώνοντας το πρώτο χατ τρικ της φετινής διοργάνωσης που διεξάγεται στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Το μοντέλο ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στις παίκτριες της Βραζιλίας πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον οι περισσότεροι από 500.000 followers περιμένουν να κάνει πραγματικότητα την υπόσχεσή της.

Η εντυπωσιακή 35χρονη Βραζιλιάνα είχε δώσει παρόμοια υπόσχεση και τον περασμένο Νοέμβριο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών στο Κατάρ. Μόνο που τότε η υπόσχεσή της ήταν πως θα εμφανιζόταν γυμνή μονάχα σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου. Η Βραζιλία αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Κροατία.