Μια ιστορική εικόνα, οι κορυφαίοι των κορυφαίων των δημοφιλέστερων ομαδικών αθλημάτων του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ σε μια αγκαλιά που θα μείνει χαραγμένη στα χρονικά του αθλητισμού: ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επισκέφθηκε στο «DRV PNK Stadium» του Μαϊάμι για να δει τον Λιονέλ Μέσι και τον πήρε αγκαλιά!

Μερικές ώρες πριν από τη σέντρα του Ίντερ Μαϊάμι-Κρουζ Αζούλ (σ.σ. άρχισε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 22/7) για τη διοργάνωση Leagues Cup, ένα τουρνουά ανάμεσα στις ομάδες του MLS και της λίγκας του Μεξικού, επιβεβαιώθηκε η παρουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο γήπεδο. Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας της γενιάς του και πιθανώς όλων των εποχών, ο πρώτος σκόρερ του NBA πήγε να δει με τα μάτια του το ντεμπούτο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, παρόλο που αυτός αρχικά έμεινε στον πάγκο.

Ο «βασιλιάς», μάλιστα, πριν από το ματς βρέθηκε και κοντά στον πάγκο κι όταν ο Λιονέλ Μέσι τον αντίκρισε ο ένας ταυτόχρονα αγκάλιασε τον άλλον με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να του μιλάει στο αυτί. Έμειναν αγκαλιασμένοι για κάμποσα δευτερόλεπτα και ο ένας δεν άφηνε τον άλλον!

Άλλωστε, είναι γνωστός ο θαυμασμός και ο σεβασμός που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Δεν είναι πολλοί που έχουν ζήσει όσα και εκείνοι – το βάρος να γίνουν οι καλύτεροι όλων των εποχών από τα εφηβικά τους χρόνια και να έχουν σταθεί στο ύψος των προσδοκιών 20 χρόνια μετά. Ο σούπερσταρ των Λος Άντζελες Λέικερς είχε συγχαρεί τον Λιονέλ Μέσι τον περασμένο Δεκέμβριο όταν κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και τώρα συναντήθηκαν από κοντά.