Ο Χάρι Κέιν, όπως τονίζουν σε σχετικό ρεπορτάζ οι Times, ξεκαθάρισε στην Τότεναμ ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και θέλει να πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι σε θέση ισχύος πλέον σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις αφού ο παίκτης μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο.

Οι Γερμανοί έχουν συμφωνήσει εδώ και εβδομάδες με τον διεθνή Άγγλο φορ αλλά όχι και με την ομάδα του, η οποία επέμενε ότι δεν σκοπεύει να τον πουλήσει. Παράλληλα, έκανε και νέες προσπάθειες για να πείσει τον Κέιν να ανανεώσει το συμβόλαιό του αλλά έπεσαν στο κενό.

Όπως αναφέρουν οι Times, ο σέντερ φορ της Τότεναμ έχει αποφασίσει να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο και θέλει να πάει στη Μπάγερν, κάνοντάς το πλέον ξεκάθαρο και στη διοίκηση του κλαμπ, η οποία μέχρι τώρα έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις των Βαυαρών.

Η Μπάγερν είχε προσφέρει 80 εκατ. ευρώ αλλά η Τότεναμ είπε «όχι» ζητώντας περισσοτερα από 100 εκατ. ευρώ, ποσό που θα πρέπει να χαμηλώσει τώρα αφού είναι εμφανές ότι αν δεν πουλήσουν εντός του καλοκαριού τον Κέιν θα τον χάσουν ως ελεύθερο σε ένα χρόνο.