Ο Χάρι Κέιν είναι ο Νο1 στόχος της Μπάγερν Μονάχου για την ενίσχυση της επίθεσης και ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει ήδη συμφωνία αλλά όχι και με την Τότεναμ, η οποία κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο σε ένα χρόνο, με τους Γερμανούς να ανεβάζουν την πρότασή τους στα 80 εκατ. ευρώ συν μπόνους μετά το «όχι» των Άγγλων στα 70 εκατ.

Με το συμβόλαιο του Κέιν να λήγει σε ένα χρόνο και να μη δείχνει, τουλάχιστον μέχρι τώρα, διάθεση να το ανανεώσει, οι Λονδρέζοι… παίζουν με τη φωτιά αφού κινδυνεύουν να τον χάσουν χωρίς να βάλουν ούτε ευρώ στο ταμείο τους. Η πρόταση των 70 εκατ. ευρώ, επομένως, της Μπάγερν ήταν μια χαρά με βάση όσα προαναφέρθηκαν, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Αυτό, όμως, δεν πτοεί τους Βαυαρούς, οι οποίοι επανήλθαν με νέα επίσημη πρόταση: 80 εκατ. ευρώ συν μπόνους, πράγμα που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό μπορεί και να ξεπεράσει τα 90 εκατ. ευρώ συνολικά. Με δεδομένη και τη συμφωνία που υπάρχει με τον παίκτη, στο Μόναχο αισιοδοξούν για θετική απάντηση της Τότεναμ, η διοίκηση της οποίας δήλωνε εκνευρισμένη τις προηγούμενες μέρες λόγω της συμπεριφοράς των Γερμανών.

Αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά πιθανό να είναι αρνητική η απάντηση και σε αυτή την πρόταση, με τον χρόνο πάντως να μην κυλάει υπέρ των Άγγλων.