Μπορεί ο Λιβάι Γκαρσία να πρωταγωνιστεί σε διάφορα σενάρια λόγω του ενδιαφέροντος από ευρωπαϊκές ομάδες, με την ΑΕΚ όμως να αρνείται πάνω από 20 εκατ. ευρώ και να ετοιμάζεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ο μοναδικός στο ρόστερ που μπορεί να φέρει προτάσεις πολλών εκατ. ευρώ.

Η περσινή σεζόν ήταν απλά ονειρική για την Ένωση, η οποία μπήκε στο νέο της γήπεδο και παράλληλα παρουσίασε μια ομάδα που ενθουσίασε τον κόσμο της με το ποδόσφαιρο που έπαιζε, τρελαίνοντάς τον με την κατάκτηση του νταμπλ. Μια σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι στην ομάδα, είτε μιλάμε για παίκτες είτε για τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα, ανέβασαν τις μετοχές τους. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.

Ο Λιβάι Γκαρσία, για παράδειγμα, τις… εκτόξευσε με την εντυπωσίαση μεταμόρφωσή του σε σέντερ φορ, δείχνοντας ότι έχει το ταλέντο για να παίξει με επιτυχία σε διάφορες θέσεις. Λογικό είναι, επομένως, το όνομά του να συνδέεται με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες και να υπάρχουν σενάρια για μεταγραφή πολλών εκατ. ευρώ, αν και η αλήθεια, όπως του ξεκαθάρισε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είναι ότι δεν ήρθε ακόμη η ώρα.

Ο αμυντικός που θα φέρει πάνω από 10 εκατ. ευρώ

Αρόλντ Μουκουντί

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο, όμως, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που μπορεί να φέρει προτάσεις πολλών εκατ. ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για έναν αμυντικό και συγκεκριμένα τον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος επίσης ήταν εξαιρετικός την περασμένη, πρώτη του στην Ελλάδα, σεζόν. Ο θηριώδης στόπερ από το Καμερούν έχει κερδίσει τους πάντες στην Ένωση με τη διάθεσή του για δουλειά και την εξέλιξή του, με αποτέλεσμα στην ΠΑΕ να λένε πως αυτός θα είναι ο επόμενος για τον οποίο θα έρθουν μεγάλες προτάσεις από το εξωτερικό.

Οι Κιτρινόμαυροι, βασικά, τον κοστολογούν ήδη πάνω από 10 εκατ. ευρώ και από εκεί και πέρα ελπίζουν ότι η ομάδα θα έχει μια αξιοπρεπή ευρωπαϊκή παρουσία φέτος, είτε βρεθεί σε ομίλους του Champions League είτε του Europa League, προκειμένου οι παίκτες να κερδίσουν κι άλλους… πόντους και παράλληλα να αυξηθούν και τα εκατ. ευρώ που θα προσδοκά από αυτούς η ΠΑΕ, αν ή όταν έρθει η ώρα της πώλησης για οποιονδήποτε.