Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανάρτησε στον λογαριασμό του στo Twitter ένα βίντεο όπου κάνει «γκελάκια» με την μπάλα και δείχνει την… τεχνική του και στο ποδόσφαιρο και ονειρεύεται πρόταση από τη Σαουδική Αραβία!

Μετά από τέτοια επίδειξη, ο 28χρονος Έλληνας σούπερ σταρ του NBA έκανε μια ερώτηση προς την Pro League της Σαουδικής Αραβίας: «Ακόμη ψάχνετε επιθετικούς;». Βέβαια, η ερώτηση δεν ήταν τυχαία, ούτε και το… άνοιγμα του στο να αλλάξει άθλημα και να παίξει ποδόσφαιρο. Ο «Greek Freak» πρόσφατα εμφανίστηκε… ζαλισμένος με τα ποσά που δίνει η λίγκα της Σαουδικής Αραβίας στους αστέρες του ποδοσφαίρου. Τότε, μάλιστα, είχε προταθεί να παίξει τερματοφύλακας!

Ως τώρα, για παράδειγμα, έχουν δώσει 1,1 δισ. δολάρια για τα συμβόλαια των Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά, ενώ σε βάθος χρόνων όλη η επένδυση στο ποδόσφαιρο μπορεί να ξεπεράσει τα 20 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο. Έτσι, παρόλο που ο «Giannis» έχει συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς που ξεπερνά τα 250 εκατομμύρια δολάρια και μέσα στον Σεπτέμβριο ο σύλλογος θα επιχειρήσει να επεκτείνει τη συμφωνία τους ρίχνοντας στο τραπέζι ένα μεγάλο ποσό, δείχνει πως δεν θα είχε πρόβλημα να… αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία. Κι ως σέντερ φορ μάλιστα.