Υπερήφανος που ανήκει πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, δήλωσε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, αποκαλύπτοντας παράλληλα τους στόχους του, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας και την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague.

Οι δηλώσεις του πρώτου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού στην κάμερα της «πράσινης» ΚΑΕ:

  • Για το πώς νιώθει που βρίσκεται στο ΟΑΚΑ ως παίκτης του Παναθηναϊκού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας αυτής της ομάδας. Νιώθω περηφάνια. Θέλω να μπω στο παρκέ και να κάνω το καλύτερο δυνατό».
  • Για το αν ζήτησε τη γνώμη του Γιάννη και του Θανάση όταν έλαβε την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Ρώτησα και τον Θανάση και τον Γιάννη. Πάντα ρωτάω τα αδέλφια μου το τι νομίζουν για προτάσεις που έχω. Μου μίλησε ο Θανάσης και μου είπε: “Θα είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα”. Μου άρεσε και τον άκουσα».
  • Για τους στόχους που θέλει να εκπληρώσει στον Παναθηναϊκό: «Ο στόχος μου με τον Παναθηναϊκό είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, να είμαστε πρωταθλητές στην Ελλάδα και να φτάσουμε στο Final Four της Euroleague».
  • Για τη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν: «Ο κόουτς Αταμάν είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και ένας δυνατός χαρακτήρας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».
  • Για το γεμάτο ΟΑΚΑ: «Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είναι ένα τρομερό γήπεδο, το καλύτερο της Euroleague. Ανυπομονώ πραγματικά να δω τον κόσμο και να ακούσω το θόρυβο που δημιουργείται».
  • Για το μήνυμα του στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι ελπίζω να σας δω εδώ, στο ΟΑΚΑ. Να είναι συνέχεια γεμάτο και να ζητωκραυγάζετε για την ομάδα».