Η Αγγλίδα influencer, Όρλα Σλόαν, δεν θα μπει στη φυλακή για την παρενόχλησή της προς τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ, αλλά και στους συμπαίκτες του Μπίλι Γκίλμουρ και Μπεν Τσίλγουελ, αποφάσισε δικαστήριο.

Η 22χρονη, γνωστή και ως «Devil Baby» είχε μια… περιπέτεια με τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό σε πάρτι που διοργάνωσε ο συμπαίκτης του στους «μπλε» και στην εθνική ομάδα, Μπεν Τσίλγουελ. Έκτοτε τον παρενοχλούσε. Για καιρό «βομβάρδιζε» τον ποδοσφαιριστή με μηνύματα και κλήσεις και δεν σταμάτησε παρά τις παρακλήσεις του. Μάλιστα, μετά από συνεχόμενα μπλοκαρίσματα, αναγκάστηκε να αλλάξει 21 διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου, προκειμένου να συνεχίσει να τον παρενοχλεί.

Η νεαρή Αγγλίδα έκανε τα ίδια τόσο με τον Μπεν Τσίλγουελ όσο και με τον Μπίλι Γκίλμουρ, οι οποίοι δήλωσαν τρομοκρατημένοι από τη συμπεριφορά της, η οποία γνώριζε πού έμεναν και προπονούνταν και απειλούσε πως θα τους επισκεφτεί.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές κατήγγειλαν την 22χρονη, η οποία καταδικάστηκε σε 12 εβδομάδες φυλακή με 18μηνη αναστολή, θα κάνει 30 συνεδρίες απεξάρτησης και 200 ώρες κοινωνικής εργασίας, ενώ θα πληρώσει 300 λίρες σε Μάουντ – Τσίλγουελ και 500 στον Γκίλμουρ.