Υπό κράτηση από την αστυνομία της Τουλούζης βρίσκεται ο βασικός στόπερ της Φούλαμ, Ισά Ντιόπ, κατηγορούμενος για επανειλημμένες απειλές θανάτου προς τη σύζυγό του.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα «La Depeche», γύρω στις οκτώ η ώρα το βράδυ της Κυριακής (18/6) οι γαλλικές αρχές συνέλαβαν τον 26χρονο Γάλλο στόπερ που μετέβη στη γενέτειρά του μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τους «Κότατζερς», έχοντας λάβει πριν από μία εβδομάδα την καταγγελία από την 29χρονη σύντροφο του ποδοσφαιριστή, η οποία εδώ και λίγους μήνες έχει ζητήσει διαζύγιο.

Το ζευγάρι φέρεται να βρίσκεται στα «μαχαίρια», με την 29χρονη να ζητά υπέρογκο ποσό ως αποζημίωση το οποίο ο Ντιόπ δεν μπορεί να της προσφέρει και να ισχυρίζεται πως από εκεί πηγάζουν οι απειλές θανάτου, θέλοντας να την βγάλει από τη μέση.

Από την πλευρά του ο Ντιόπ παραδέχθηκε ήδη στις Αρχές πως υπήρξαν σκληρά λόγια και απειλές, αλλά πως δεν έφτασαν στο επίπεδο του θανάτου και δεν ήταν τόσο σοβαρές. Η αστυνομία της Τουλούζης συνεχίζει πάντως την ανάκριση του άλλοτε στόπερ της Τουλούζ και τη Δευτέρα.

Πηγή: gazzetta