Επεισοδιακή ήταν η φιέστα για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος του NBA στην ιστορία των Ντένβερ Νάγκετς. Καθώς οι παίκτες πανηγύριζαν με τον κόσμο τους στο Κολοράντο των ΗΠΑ, δύο άτομα δέχθηκαν πυρά, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Την Πέμπτη (15/6) το Ντένβερ βγήκε στους δρόμους για να γιορτάσει με τους παίκτες του Μάικλ Μαλόουν την τεράστια επιτυχία τους, αλλά η παρέλαση του τροπαίου στην πόλη έγινε βίαιη.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από επίθεση με πυροβόλο όπλο κι έχουν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο. Μάλιστα, η αστυνομία δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών, παρά μόνο πως δεν απειλείται η ζωή τους. «Το DPD ερευνά πυροβολισμό στην περιοχή. Εντοπίστηκαν δύο θύματα. Άγνωστη κατάσταση αυτή τη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος του Ντένβερ. Το ένα από τα δύο άτομα που δέχθηκε τα πυρά είναι αστυνομικός.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές σημειώνουν πως οι υποψίες κατευθύνονται προς το περιστατικό συνέβη έπειτα από προσπάθεια αγοραπωλησίας ναρκωτικών που δεν πήγε όπως είχε συμφωνηθεί.

Να σημειώσουμε πως την Τρίτη (13/6) κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA τραυματίστηκαν 9 άνθρωποι από πυροβολισμούς.