Συγκλονισμένη είναι η Αργεντινή τις τελευταίες ώρες έπειτα από τον θάνατο οπαδού της Ρίβερ Πλέιτ στο «Μουμεντάλ» κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ντεφένσα Χουστίσια, ο οποίος οδήγησε στη διακοπή του.

Ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 53 ετών, ήταν ο Πάμπλο, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της Ρίβερ και μέλος των «Los Pibes del 20». Μάλιστα στο γήπεδο, αλλά σε άλλο σημείο βρισκόταν και η κόρη του, καθώς και εκείνη παρακολουθεί τα ματς των «εκατομμυριούχων».

Δεν κατάλαβε όμως τι είχε συμβεί και όταν ανακοινώθηκε η αναβολή του ματς, αναχώρησε από αυτό για να επιστρέψει σπίτι της. Λίγο αργοτερα όμως έμαθε οτι ο άνθρωπος που έπεσε από το πάνω διάζωμα ήταν ο πατέρας της, με αποτέλεσμα να ξαναπάει στο «Μουμεντάλ» για να μάθει τι έχει συμβεί.

Όταν πλέον ενημερώθηκε οτι ο Πάμπλο είχε χάσει την ζωή του και ξεπέρασε το αρχικό σοκ, πόσταρε μία φωτογραφία μαζί του, από τα παιδικά της χρόνιας, γράφοντας «θα σε αγαπάω για όλη μου τη ζωή, μπαμπά».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το γκρουπ των «Los Pibes del 20» ξεκίνησε έρανο για τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια του θύματος.