Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την κατάκτηση της Premier League την Κυριακή (21/5) νικώντας με 1-0 την Τσέλσι στο «Έτιχαντ» και ακολούθως οι παίκτες της βγήκαν το βράδυ για να γιορτάσουν το 3ο σερί πρωτάθλημα και 5ο στις τελευταίες έξι σεζόν, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να κλέβει την παράσταση.

Ο σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε μαζί τη σύντροφό του Ιζαμπέλα Γιοχάνσεν στο νυχτερινό κλαμπ που είχε «κλείσει» ο σύλλογος για την περίσταση, φορώντας σατέν γαλάζιες πιτζάμες με τα αρχικά του ραμμένα στο πέτο και φορώντας αθλητικά παπούτσια, ενώ στα ίδια χρώματα και υφές ήταν ντυμένη και η 19χρονη καλλονή, επίσης παίκτρια ποδοσφαίρου, αν και το δικό της outfit ήταν πιο… σέξι καθώς επέλεξε μίνι φούστα.

Ο Νορβηγός σταρ ήταν από τους πρωταγωνιστές της… φιέστας, όχι μόνο εξαιτίας της ενδυματολογικής επιλογή του. Κι ενώ οι συμπαίκτες του έπιναν και τραγουδούσαν συνθήματα ο Χάαλαντ… χώθηκε στην κουζίνα του κλαμπ και βάλθηκε να ψήνει μπριζόλες! Μάλιστα, έδειξε να έχει ταλέντο στο ψήσιμο και ήταν τόσο περήφανος με την προσπάθειά του που ανέβασε και στόρι στο Instagram γράφοντας: «Το αγαπώ».

Με 52 γκολ ως τώρα σε 50 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις στην τρέχουσα σεζόν, ο 22χρονος στράικερ κατέκτησε την Premier League για πρώτη φορά στην καριέρα του. Η πορεία της Μάντσεστερ Σίτι, όμως, δεν σταματά εκεί. Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια για το αγγλικό πρωτάθλημα κόντρα στις Μπράιτον (24/5) και Μπρέντφορντ (28/5) πριν από τους τελικούς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας (3/6) και με την Ίντερ για το Champions League (10/6).