Μπορεί ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, να δήλωσε ότι ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου, κάτι τέτοιο όμως δεν είναι σίγουρο ακόμη αφού οι δύο ομάδες που θα συμμετέχουν σε αυτόν, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, είναι έτοιμες να προτείνουν τη 19η Μαΐου ως ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Η συζήτηση για το πού θα γίνει ο φετινός τελικός του κυπέλλου Ελλάδας έχει ανοίξει εδώ και μήνες και κανείς δεν μπορεί να πει ακόμη με σιγουριά ποια μέρα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο οι δύο ομάδες. Επιθυμία τους πάντως, όπως είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM ο Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, είναι αυτό να γίνει πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες, όπως είπε ο παράγοντας της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, θα προτείνουν ο τελικός να γίνει στις 19 Μαΐου αφού οι δύο προπονητές, Ματίας Αλμέιδα και Ραζβάν Λουτσέσκου, θέλουν το παιχνίδι να διεξαχθεί όσο το δυνατόν πιο νωρίς μετά το τέλος του πρωταθλήματος (14 Μαΐου) για να μην υπάρξει μεγάλο κενό στο πρόγραμμα.