Σύμφωνα με την As, Χερέθ και Κόρντομπα έχουν κάνει κρούση στον μεταγραφικό στόχο του Άρη, Εντού, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται την επιστροφή του στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την έγκυρη Ισπανική εφημερίδα, οι δύο ομάδες έχουν κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, πράγμα που αυτομάτως κάνει την περίπτωσή του πιο δύσκολη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Άρη, βέβαια, απέναντι στις προτάσεις των Ισπανικών ομάδων, που αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία, είναι η εξαιρετική του Ευρωπαϊκή παρουσία.

Η Χερέθ μοιάζει να είναι η πιο σοβαρή απειλή για τους «κίτρινους» στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν τον Εντού, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μία θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ ο ίδιος ο Εντού φέρεται να προτιμά την επιστροφή του στην Ανδαλουσία, όπου πέρασε πολύ όμορφα αγωνιζόμενος με την φανέλα της Μπέτις στο παρελθόν.

Οι Ισπανοί αναφέρουν, μάλιστα, ότι παρότι η οικονομική προσφορά της Κόρντομπα είναι ανώτερη, η Χερέθ έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου με Ισπανικό διαβατήριο. Στο συγκεκριμένο άρθρο το όνομα του Άρη δεν αναφέρεται πουθενά, ενώ εξελίξεις αναμένονται άμεσα πάνω στο θέμα.

Πηγή: gazzetta.gr