Οριστικά παρελθόν αποτελεί πλέον για τον Παναθηναϊκό ο Άντριου Άντριους, αφού βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, χάρη και στην παρέμβαση της Euroleague, για τη λύση του συμβολαίου του παίκτη.

Οι πράσινοι είχαν ενημερώσει εδώ και καιρό τον Αμερικανό γκαρντ ότι δεν υπολογίζεται και τον καλούσε σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του. Αυτό που ήθελε η πράσινη ΚΑΕ ήταν να συμφωνήσει με τον Άντριους σε ένα ποσό σαν αποζημίωση για να υπογράψει την αποδέσμευσή του, αλλά η στάση του ήταν αρνητική.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα σε επαφή τόσο με τον ίδιο όσο και με τους μάνατζέρ του, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν τελικά σε συμφωνία χάρη και στη Euroleague που αποφάσισε να παρέμβει. Έτσι, ο Αμερικανός αποτελεί πλέον παρελθόν για τους πράσινους, με τη φανέλα των οποίων έκανε τέσσερις συμμετοχές στη Euroleague και δύο στη Basket League.

Όσο για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, είναι άγνωστο προς το παρόν, αφού είχε απορρίψει τις προτάσεις των Βενέτσια, Μπούσασπορ και Γαλατασαράι που του είχε μεταφέρει ο Παναθηναϊκός όσο συζητούσαν για τη λύση της συνεργασίας τους.