Το φετινό πρωτάθλημα της Super League 1 είναι ένα από τα πιο συγκλονιστικά αν όχι το πιο συγκλονιστικό εδώ και πολλά χρόνια, με τους οπαδούς να ασχολούνται με όσα γίνονται εντός γηπέδου αφού τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και στη μάχη του υποβιβασμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι παίκτες δεν παίζουν… μεγάλη μπάλα και εκτός γηπέδου και ειδικά ένας το έχει παρακάνει.

Το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας ποδοσφαιριστής έξω από το γήπεδο, είναι μεγάλο θέμα. Υπάρχει, για παράδειγμα, η άποψη ότι θα πρέπει να είναι καλός αθλητής, να προσέχει τα ωράριά του κλπ. Υπάρχει όμως και η άποψη ότι ακόμη κι αν κάποιος κοιμάται λίγο πιο αργά από το συνηθισμένο, δεν αποτελεί πρόβλημα αν μέσα στο γήπεδο είναι όπως πρέπει. Στην Ιταλία, μάλιστα, κάποτε είχαν πάει στο άλλο άκρο και μάλιστα στη Γιουβέντους, όχι όπου κι όπου.

Ο Πάολο Μοντέρο ξενυχτούσε πάντα και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του. Οταν παντρεύτηκε σταμάτησε τα ξενύχτια και η απόδοσή του έπεσε, μέχρι που τον κάλεσε στο γραφείο του ο τότε γενικός διευθυντής των Τορινέζων, Λουτσιάνο Μότζι, λέγοντάς του το απίθανο: «Ή αρχίζεις να ξενυχτάς πάλι ή σε πουλάμε». Στην Ελλάδα, είναι η αλήθεια, δεν έχει φτάσει κανείς παράγοντας σε αυτό το σημείο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εδώ οι αντίστοιχοι… Μοντέρο.

Τις τελευταίες εβδομάδες, μάλιστα, οι φήμες δίνουν και παίρνουν για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ομάδας της Super League 1, ο οποίος… του δίνει και καταλαβαίνει. Δεν έχει αφήσει πάρτι για πάρτι και συγκεκριμένα στα νότια προάστια. Οι πληροφορίες λένε ότι παίζει… μεγάλη μπάλα και δεν δείχνει διατεθειμένος να το σταματήσει. Ειδικά τώρα που μπήκε η άνοιξη και θα αρχίσει να ανοίγει και ο καιρός.

Στην ομάδα του, πάντως, έχουν ακούσει τις συγκεκριμένες φήμες και δεν αποκλείεται να τον καλέσουν για μια συζήτηση. Και όχι για να του πουν όσα είχε πει ο Μότζι στον Μοντέρο κάποτε αλλά το αντίθετο…