Η Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει πολύ έντονα παράπονα απ’ τη διαιτησία στους εφετινούς αγώνες της στην Premier League και σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Telegraph» είναι έτοιμη να καταθέσει έγγραφη διαμαρτυρία προς την Επαγγελματική Επιτροπή Διαιτησίας (PGMOL).

Το τελευταίο περιστατικό που πολλαπλασίασε τον εκνευρισμό στην ομάδα του Νότιγχαμ, ήταν το κυριακάτικο (5/3) παιχνίδι με την Έβερτον (2-2) όπου ακόμη κι ο (πάντα ψύχραιμος) Στιβ Κούπερ ήταν έξω φρενών με τον διαιτητή Τζον Μπρουκς, ζητώντας να ελεγχθεί απ’ τα αρμόδια όργανα. «Είμαι απογοητευμένος από τον διαιτητή για να είμαι ειλικρινής», είπε χαρακτηριστικά ο Κούπερ με τους «κόκκινους» να διαμαρτύρονται για τη φάση του δεύτερου γκολ της Έβερτον, όπου σύμφωνα με την άποψή τους δεν θα έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ των «τόφις», αλλά επιθετικό φάουλ υπέρ του άσου της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ. «Αυτή ήταν μια φάση κλειδί και ναι η μπάλα δεν θα έπρεπε να πάει εκεί που πήγε γιατί εξαρχής δεν θα έπρεπε να είναι στην κατοχή της Έβερτον, αφού προηγήθηκε φάουλ», πρόσθεσε.

Η Φόρεστ έχει ακόμη πολλά παράπονα κι απ’ τις διαιτησίες στους αγώνες της με τη Γουλβς, αλλά και τη Φούλαμ κι ετοιμάζει αναλυτικό φάκελο τον οποίο θα στείλει προς τον Χάουαρντ Γουέστ, επικεφαλής της PGMOL, με τις φάσεις που θεωρεί ότι αδικήθηκε το τελευταίο διάστημα.