Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ΝΒΑ και του παγκόσμιου μπάσκετ, παράλληλα όμως είναι, μαζί με τα αδέρφια του, Θανάση, Άλεξ και Κώστα, μέτοχος και ποδοσφαιρικής ομάδας του MLS και συγκεκριμένα της Nashville FC, αφού αγόρασαν μετοχές της.

Η ανακοίνωση έγινε με πανηγυρικό τόνο από το MLS στον επίσημο λογαριασμό της Λίγκας στο Instagram, όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω, με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να έχουν μαζί τους και τον επιθετικό της ομάδας χόκεϊ Nashville Predators, Φίλιπ Φόρσμπεργκ, ο οποίος επίσης αποφάσισε να αγοράσει μετοχές της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Έτσι, ο Greek Freak μπαίνει στη λίστα των αστέρων του ΝΒΑ που αποφάσισαν να επενδύσουν στο MLS, αφού το ίδιο έχουν κάνει και οι Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν, με το ελληνικό στοιχείο να είναι έντονο στο πρωτάθλημα αφού εκεί αγωνίζονται οι Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Κούτσιας, Ηλίας Ηλιάδης, Θέμης Αντόνογλου, Τζέιμς Παντέμης.

Στις δηλώσεις του, μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε τα εξής: «Ο μπαμπάς μου ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και το ποδόσφαιρο ήταν το πρώτο άθλημα που ερωτεύτηκα στην Ελλάδα. Πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω μια ποδοσφαιρική ομάδα. Όταν ψάξαμε για τη Nashville μαζί με τα αδέρφια μου, ξέραμε ότι είναι μια ομάδα και μια πόλη με την οποία θέλαμε να εμπλακούμε. Ενθουσιασμένος που είμαι μέλος των «αγοριών με τα χρυσά» και ανυπομονώ να έρθω σύντομα σε ένα ματς».