Με μια ολόμαυρη εμφάνιση θα αγωνιστεί η Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Παρτίζαν, σε ένδειξη πένθους, για τα θύματα του φονικού σεισμού που έπληξε Τουρκία και Συρία.

Η Φενέρμπαχτσε, που τα κανονικά της χρώματα είναι το κίτρινο και το μπλε, θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Euroleague, μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε πριν από λίγες ημέρες Τουρκία και Συρία.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και του Νικ Καλάθη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Παρτίζαν (23/2, 22:00), για την 25η αγωνιστική της Euroleague και αποφάσισε να προχωρήσει σε μα συμβολική κίνηση.

Η Φενέρμπαχτσε θα αγωνιστεί με μία ολόμαυρη εμφάνιση ως ένδειξη πένθους για τα πάνω από 50 χιλιάδες θύματα του σεισμού που «χτύπησε» Τουρκία και Συρία.

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας του φονικού σεισμού, αναβλήθηκε το ματς της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο για την 24η αγωνιστική (ορίστηκε για τις 21 Μαρτίου).

Ο τουρκικός σύλλογος ήταν από τους πλέον ενεργούς με διάφορες δράσεις από την 6η Φεβρουαρίου όταν και σείστηκε η γη στην Τουρκία και στη Συρία. Οι παίκτες του κλαμπ τόσο εκείνοι του τμήματος μπάσκετ όσο και του ποδοσφαίρου έχουν βοηθήσει με δημοπρασία υπογεγραμμένων εμφανίσεων όπου τα έσοδα δόθηκαν στους σεισμόπληκτους, αλλά και με την αποστολή τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν περισσότερο από τους σεισμούς.