Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Μαρσέλο να έχει υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκαν και επισήμως από την ΠΑΕ με την ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, πέντε μήνες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του που είχε προκαλέσει ενθουσιασμό.

Από την αρχή φάνηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ αφού έμενε εκτός αποστολής σε πολλούς αγώνες, με την κατάσταση να βελτιώνεται κάπως κατά τη διάρκεια της μίνι προετοιμασίας που έκανε η ομάδα την περίοδο του Μουντιάλ 2022.

Παρ’ όλα αυτά, γρήγορα τα πράγματα χειροτέρεψαν ξανά αφού ο Μαρσέλο φέρεται να πήρε εκ νέου τα κιλά που έχασε και γενικά με το κλίμα να μην είναι και το καλύτερο αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και επισήμως, πλέον, από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανέφερε το εξής σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του κλαμπ στο Twitter…

«Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον ΘΡΥΛΟ. Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά, θα έχει πάντα φίλους!».