Στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ράντοσαβ Πέτροβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός μέσος θέλει ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ, όμως οι συμπατριώτες του τονίζουν πως υπάρχει ένα εμπόδιο που δεν είναι… οικονομικό!

«Θέλω ομάδα που να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε ο αμυντικός μέσος της Παρτίζαν, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει για άλλες πολιτείες. Ήδη, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σεβίλη, Φιορεντίνα, Τότεναμ, Σπόρτινγκ έχουν ενδιαφερθεί, ενώ έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει μεταφέρει τα καλύτερα για τον Πέτροβιτς, οι Ερυθρόλευκοι αν αρχίσουν επαφές με την Παρτιζάν και δείξουν διατεθειμένοι να δαπανήσουν περίπου 3 εκατ. ευρώ θα έχουν πολλές πιθανότητες. Ωστόσο υπάρχει και ένα εμπόδιο, που για τους Σέρβους είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί.

Όπως αναφέρει σερβική ιστοσελίδα, οι οπαδοί της Παρτιζάν έχουν θέσει… βέτο στον διεθνή αμυντικό μέσο για τον Ολυμπιακό, και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι Ερυθρόλευκοι με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Πώς μπορεί να… χαλάσει μια τέτοια μεταγραφή εξαιτίας των οπαδών; Θα το δούμε στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι…

Πηγή: gazzetta.gr