Τα καλύτερα είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τη νίκη του στον τελικό του Australian Open με 3-0 σετ, σημειώνοντας ότι είναι ένας από τους πιο επαγγελματίες παίκτες που υπάρχει.

 «Πρέπει να πω ότι είμαι συγκινημένος από τα λόγια του Στέφανου, σε ευχαριστώ πολύ, στο κορτ είμαστε ανταγωνιστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει σεβασμός ανάμεσά μας.

Αναγνωρίζουμε ο ένας την προσπάθεια του άλλου και αναγνωρίζω την προσπάθειά σου και σε συγχαίρω για το εκπληκτικό σου τουρνουά. Δεν είναι ο τελευταίος σου τελικός στα Grand Slam, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είσαι ένας από τους πιο επαγγελματίες παίκτες που υπάρχει στο tour και πιστεύω και πως είσαι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τύπους εκτός γηπέδου, το είπα και πριν δυο μέρες αυτό και το πιστεύω».

Τέλος, ο Τζόκοβιτς έκανε μία αναφορά στη Σερβία και την Ελλάδα: «Είναι δύο σχετικά μικρές χώρες, χωρίς μεγάλη παράδοση στο τένις. Δεν είχαμε πολλούς παίκτες για να παρακολουθούμε όταν ήμασταν μικροί, οπότε πιστεύω πως το μήνυμα για όλους τους μικρούς παίκτες που το βλέπουν αυτό τώρα και ονειρεύονται να βρεθούν εδώ που βρισκόμαστε απόψε εγώ και ο Στέφανος, είναι να κάνετε μεγάλα όνειρα, να τολμάτε να ονειρεύεστε, γιατί τα πάντα είναι πιθανά».