Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έβαλε… χέρι στους παίκτες του για τις μεταξύ τους σχέσεις και ζήτησε άμεση αλλαγή σκηνικού για να έρθει και η αγωνιστική βελτίωση.

Δεν είναι και… μυστικό ότι τα αποδυτήρια της Παιανίας είναι στα χειρότερα τους. Οι σχέσεις μεταξύ αρκετών παικτών είναι ψυχρές έως και ανύπαρκτες. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Εξάλλου το πρόβλημα είναι δεδομένο και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον ένα μήνα που βρίσκεται στο «τριφύλλι» το έχει καταλάβει. Για αυτό και στάθηκε για αρκετή στην πρωινή του ομιλία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

«Είμαι εδώ ένα μήνα κι έχω διαπιστώσει κάποια πράγματα. Δεν είναι όπως πρέπει στα αποδυτήρια. Η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από όλους και πρέπει πρώτα να λύσουμε το πρόβλημα στα αποδυτήρια, τις μεταξύ μας σχέσεις για να βελτιωθεί η εικόνα στο γήπεδο.

Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει στο μέλλον γιατί δουλεύουμε σκληρά. Όσο σκληρά δουλεύουμε εμεί, δεν δουλεύει καμία ομάδα στην Ελλάδα. Σας το ξαναλέω να λύσουμε το πρόβλημα στα αποδυτήρια για να αλλάξουμε την εικόνα που μόνοι μας δημιουργήσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, ούτε οι οπαδοί ούτε κανένας έξω από την ομάδα», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός στους παίκτες του.

Στη συνέχεια ο προπονητής του «τριφυλλιού» επισήμανε στους παίκτες τα λάθη που έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι, τους τόνισε ότι δεν υπάρχει ηρεμία, ενώ ανέφερε ότι ο κόσμος δημιουργεί στην ομάδα μεγαλύτερη πίεση από ότι θα έπρεπε. «Αυτό που έγινε μετά το τέλος του αγώνα είναι πρωτόγνωρο για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr