Η αυλαία του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ πέφτει με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία, με την Αλμπισελέστε να έχει έκπληξη στην 11άδα της αφού βρίσκεται σε αυτή ο Άνχελ Ντι Μαρία που δεν ήταν στο 100% στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ οι Τρικολόρ, από την άλλη πλευρά, παρατάσσονται πλήρεις αφού πέντε παίκτες ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε.

Οι Αργεντίνοι θέλουν να ανέβουν στην κορυφή του κόσμου για τρίτη φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά το 1986, με τον Μέσι να κυνηγάει το τρόπαιο που του λείπει στην τελευταία του εμφάνιση σε Παγκόσμιο Κύπελλο και τον Λιονέλ Σκαλόνι να παρατάσσει την ομάδα με 4-4-2 στον τελικό, έχοντας στην αρχική 11άδα τον Ντι Μαρία που δεν ξεκινούσε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι Γάλλοι, από την άλλη πλευρά, θέλουν επίσης να ανέβουν στην κορυφή του κόσμου για 3η φορά στην ιστορία τους και παράλληλα να γίνουν η πρώτη ομάδα μετά τη Βραζιλία του 1962 που θα κατακτήσει δύο συνεχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα, με τον Ντιντιέ Ντεσάν να παρατάσσει την ομάδα με 4-3-3 και να αποφεύγει τις εκπλήξεις στην 11άδα, στην οποία βρίσκονται κανονικά οι Βαράν, Ραμπιό και Ζιρού.

Η 11άδα της Αργεντινής: Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Έντσο Φερνάντες, Ντε Πολ, Μακ Άλιστερ, Μέσι, Ντι Μαρία, Άλβαρες.

Η 11άδα της Γαλλίας: Γιορίς, Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ, Τσουαμενί, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Μπαπέ, Ζιρού.