Ένας οπαδός που βρέθηκε στο «974 Stadium» ξεγέλασε όσους βρέθηκαν γύρω του που νόμιζαν πως ήταν ο Νεϊμάρ και άρχισαν να του ζητούν να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους.

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Βραζιλίας με την Ελβετία για τη δεύτερη αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο (νίκη με 1-0 για τη «σελεσάο») καθώς στις εξέδρες εμφανίστηκε ένας τύπος φορώντας μαύρα γυαλιά, έχοντας ξυρισμένο μούσι σαν του Νεϊμάρ, ντυμένος με τα ρούχα προπόνησης της εθνικής Βραζιλίας και δεμένο το πόδι του χωρίς να φοράει παπούτσια.

Ξεγελάστηκαν οι θεατές που βρέθηκαν κοντά του και τον πέρασαν για τον ηγέτη της εθνικής Βραζιλίας που είναι εκτός αγωνιστικής δράσης έπειτα από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στην πρεμιέρα της «σελεσάο» στο Μουντιάλ, τη νίκη με 2-0 επί της Σερβίας. Προφανώς και δεν γνώριζαν πως ο Νεϊμάρ βρισκόταν στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της ομάδας στην Ντόχα και παρακολουθούσε από εκεί το ματς, ανεβάζοντας τα σχόλιά του για το ματς στο Instagram.

Μάλιστα, το έκανε δείχνοντας πως βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας φορώντας έναν ειδικό νάρθηκα, ο οποίος σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ είναι… θαυματουργός και χρησιμοποιεί τεχνολογία που χρησιμοποιεί και η NASA, ούτως ώστε να θεραπευτεί ταχύτερα και να επιστρέψει όσο το δυνατόν ταχύτερα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πριν από την έναρξη ο 30χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έστειλε μήνυμα συμπαράστασης και απόλυτης εμπιστοσύνης προς τους συμπαίκτες του, ενώ μετά το τέλος πανηγύρισε με την πρόκριση και ευχαρίστησε τον Βινίσιους Ζούνιορ που του αφιέρωσε τον πανηγυρισμό του σε γκολ που πέτυχε, αλλά δεν μέτρησε γιατί προηγουμένως υπήρξε οφσάιντ.

Στο μεταξύ, ο αναπληρωματικός Γουέβερτον «κουβάλησε» τον έτερο τραυματία της αποστολής της Βραζιλίας, τον δεξιό μπακ Ντανίλο, στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πανηγυρίσει και εκείνος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τη μεγάλη νίκη – πρόκριση.