Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς δεν ήταν ξεκάθαρος στο αν θα επανέλθει στον Ολυμπιακό από μία άλλη θέση, τονίζοντας πως θα αυτό θα φανεί στο μέλλον. Ειδικότερα, ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού δήλωσε για την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη: «Ήταν ένα παιχνίδια για καλό σκοπό και είχε μεγάλη επιτυχία. Ήταν μια προσπάθεια του Ολυμπιακού και του ΟΗΕ, που πέτυχε. Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια.

Το να γυρίζω μετά από 1,5 χρόνο στο Καραϊσκάκη για μένα είναι πολύ σημαντικό. Είναι κάτι που δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια.

Είναι αλήθεια ότι η ομάδα και το γήπεδο αυτό μου λείπει, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι σε μερικά πράγματα. Για μας τους ποδοσφαιριστές δυστυχώς υπάρχει ημερομηνία λήξης».

Σε ερώτηση για το αν θα γυρίσει στον Ολυμπιακό από άλλη θέση σχολίασε: «Το πώς και το αν θα επιστρέψω στην ομάδα από άλλο πόστο θα το δείξει ο καιρός».

Κλείνοντας ευχήθηκε «ο επόμενος χρόνος να είναι καλύτερος από αυτόν που φεύγει και να έχουν όλοι υγεία. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε ότι πρόβλημα υπάρχει. Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο και καλές γιορτές σε όλους».

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος από την άλλη τόνισε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ειδικά στον Ολυμπιακό που κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να διοργανώσει αυτό το φιλικό. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που παρά την βροχή και τις δυσκολίες, ήρθε στο γήπεδο.

Σήμερα ζήσαμε ωραίες στιγμές, σ’ ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο σκοπό. Πάνω που αρχίζαμε να το ευχαριστιόμασταν, ο κύριος Βαλβέρδε μας έκανε αλλαγή. Σίγουρα τα συναισθήματα ήταν έντονα και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο».

πηγή: gazzetta