Τα κάνει όλα να μοιάζουν εύκολα. Αποδεικνύει, μάλιστα, ότι εκτός του «εξωφρενικού» ρυθμού σκοραρίσματος, διαθέτει παιδεία και τρόπους, όπως είχε δείξει με την απλή αλλά γεμάτη νόημα χειρονομία του να δώσει τη ζακέτα της Μάντσεστερ Σίτι στα χέρια του φροντιστή από το να την πετάξει στο έδαφος όπως οι συμπαίκτες του. Τελικά, ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να συνδυάζει τις αρετές του και να δίνει βοήθεια εν ώρα αγώνα, εν ώρα επίθεσης της ομάδας του!

Ο Νορβηγός συνέχισε την αδιανόητη σεζόν που διανύει με τους Πολίτες σκοράροντας άλλα δύο γκολ στην εμφατική νίκη επί της Κοπεγχάγης (2-0), αλλά κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και με ένα ακόμα highlight. Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, ο 22χρονος στράικερ τη στιγμή που η Σίτι εκδήλωνε επίθεση με δέκα παίκτες στο επιθετικό μισό, είδε πως το σπρέι του Λιθουανού διαιτητή, Ρούμσας, έπεσε στο χορτάρι και δεν έχασε λεπτό να το σκεφτεί παραπάνω.

Αμέσως, άφησε τη θέση του, σήκωσε το σπρέι, το πέταξε και πάλι στα χέρια του ρέφερι και έφυγε «σφαίρα» για να πάρει θέση στη μεγάλη περιοχή και να βρίσκεται σε θέση βολής ώστε να υποδεχθεί τη σέντρα από τα αριστερά από τον Γκρίλις ή τον Μπερνάρντο Σίλβα (η οποία δεν ήρθε ποτέ).

Λιγότερο από ένα λεπτό μετά κι από κερδισμένο κόρνερ, ο Χάαλαντ πέτυχε το δεύτερο γκολ του.

Πηγή: gazzetta.gr