Τα νέα που έρχονται από την Ινδονησία δεν είναι καθόλου καλα, αφού σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπήρξε εισβολή οπαδών και χρήση χημικών από την αστυνομία, με συνέπεια να επικρατήσει ο πανικός και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 100 νεκρούς, ανάμεσα στους οποίους γυναίκες και παιδιά.

Ένας αγώνας ανάμεσα στην Αρεμά και την Περσέμπαγια στην Ινδονησία, υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν απασχολεί κανέναν στον πλανήτη. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, οι συνθήκες δεν είναι κανονικές, αφού οι πρώτες πληροφορίες από τη χώρα κάνουν λόγο για περισσότερους από 100 νεκρούς στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, οπαδοί της Αρεμά έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο επειδή η ομάδα τους έχασε και οι αστυνομικές δυνάμεις για να επαναφέρουν την τάξη έκαναν χρήση χημικών. Αυτό, όμως, προκάλεσε πανικό σε όλους, με συνέπεια να ποδοπατηθούν άτομα καθώς προσπαθούσαν να ξεφύγουν.

Η Λίγκα της Ινδονησίας έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν νεκροί αλλά δεν αναφέρει συγκεκριμένο αριθμό, με τα ΜΜΕ της χώρας να κάνουν λόγο για πάνω από 100, ανάμεσα τους και γυναίκες και μικρά παιδιά που πανικοβλήθηκαν από όσα έγιναν και τελικά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν…

Αυτονόητο, φυσικά, ότι ευχή όλων είναι αυτές οι πληροφορίες να μην επιβεβαιωθούν και ο αριθμός των θυμάτων, τελικά, να είναι μικρότερος.