Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπε ο Μίτσελ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι ότι θέλει να έχει 24 παίκτες στη διάθεσή του (συν τους τερματοφύλακες), οπότε αναμένονται με ενδιαφέρον οι εισηγήσεις που θα πρέπει να κάνει άμεσα για τέσσερις μεταγραφικές υποθέσεις και με τη σχετική διορία για απόκτηση ελεύθερων παικτών να λήγει σε λίγα 24ωρα.

Το ρόστερ των Πειραιωτών έχει περισσότερους παίκτες από όσους θα έπρεπε να έχει, γεγονός που σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου μάλλον δεν πήγαν όλα ακριβώς όπως θα ήθελαν. Παρ’ όλα αυτά, ενώ ο προπονητής λέει ότι θέλει να δουλεύει με 24 παίκτες, υπάρχουν σενάρια για τέσσερις μεταγραφικές υποθέσεις, οι οποίες θα πρέπει να κλείσουν μέχρι την προσεχή Παρασκευή (30/9). Τέσσερις μεταγραφικές υποθέσεις για τις οποίες θα πρέπει να κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση ο Μίτσελ.

Πρόκειται για τους Παϊτίμ Κασάμι, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Τζέισον Ντεναγέρ. Ο πρώτος για το κέντρο, ο δεύτερος για το τέρμα, ο τρίτος για το δεξί άκρο της άμυνας και ο τέταρτος για το κέντρο της άμυνας. Αυτά είναι τα τέσσερα ονόματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό και για τα οποία θα πρέπει να αποφασίσει άμεσα ο Μίτσελ, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα υπάρξουν ή όχι κι άλλες προσθήκες στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Γεγονός, φυσικά, που θα σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρξουν και περισσότερες αφαιρέσεις μετά.

Αναμονή για τα ονόματα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ

Με βάση το ρόστερ όπως αυτό έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να αποχωρήσουν 8 παίκτες ώστε να μείνουν οι 24 που θέλει ο Μίτσελ, χωρίς να υπολογίζονται οι τερματοφύλακες. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να πλησιάζει, θα πρέπει σιγά-σιγά ο Ισπανός προπονητής να δώσει και τα ονόματα στη διοίκηση ώστε να αναζητηθεί η λύση. Μία εκ των οποίων θα είναι αυτή του να προπονούνται οι παίκτες με τη Β ομάδα του συλλόγου και να υπολογίζονται κυρίως για αυτή.

Όπως και να έχει, οι επόμενες μέρες αναμένονται με ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, αφού θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει οριστικά το ποιο θα είναι το ρόστερ για τη φετινή σεζόν και το ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα δουλεύουν με τον Μίτσελ και ποιοι όχι.