Σοκ προκάλεσαν στην Τουρκία τα όσα έγιναν κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αφού άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία και άρχισαν να πυροβολούν, με τον Χαμίτ Άλτιντοπ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν μέλος του Δ.Σ., να γλιτώνει από θαύμα.

Τον λόγο για τον οποίο έγινε αυτό που έγινε, δεν τον ξέρει κανείς, παρά μόνο όσοι το έκαναν. Το θετικό, τουλάχιστον, είναι ότι δεν υπήρξε κάποια τραγωδία, αφού όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είναι καλά στην υγεία τους, αν και ο Άλτιντοπ μάλλον… είδε τον χάρο με τα μάτια του.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, μία από επτά σφαίρες πέρασε ξυστά από το κεφάλι του παλαίμαχου άσου, ο οποίος δεν μπορούσε, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παρόντες, να πιστέψει αυτό που γινόταν.

Αμέσως, φυσικά, ειδοποιήθηκε η αστυνομία αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να αποχωρήσουν πριν φτάσουν εκεί οι δυνάμεις ασφαλείας, ενώ ανακοινώθηκε πως άμεσα αρχίζει η έρευνα με στόχο να βρεθούν οι δράστες και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.