Ο Πεπ Μπιέλ ήρθε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (31/8) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Κοπεγχάγη στον Ολυμπιακό και ακριβώς αυτό έγινε, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν σήμερα την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον παίκτη όσο και με τους Δανούς, οπότε απέμεναν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί και επισήμως το deal. Κάτι που έγινε σήμερα, με την ΠΑΕ να προχωράει στην παρακάτω ανακοίνωση…

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ. Γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1996, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Κοπεγχάγη και υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με τους «ερυθρόλευκους».

Στην ομάδα της Δανίας αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2019, με απολογισμό 128 συμμετοχές, 32 γκολ και 28 ασίστ. Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα της σκανδιναβικής χώρας. Εφέτος σε επτά παιχνίδια πρόλαβε να σημειώσει έξι γκολ και να μοιράσει τρεις ασίστ σε εννέα παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κονστάνθια, τοπική ομάδα της Μαγιόρκα, από όπου μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ακολούθησε η Γιοσετένσε, η δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα και η Αλμουδέβαρ.

Η Κοπεγχάγη τον είχε αγοράσει από τη Σαραγόσα, με την οποία έδωσε 24 αγώνες, μετρώντας έξι γκολ και τέσσερις ασίστ».