Στην τελική ευθεία φαίνεται πώς έχει μπει η μετακίνηση του Μαντί Καμαρά στη Ρόμα, καθώς δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός να συμφωνήσει με τους «τζιαλορόσι», προκειμένου ο παίκτης να ταξιδέψει τη Δευτέρα στην Ιταλία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, ο 25χρονος χαφ θα πάει δανεικός στη Ρόμα, με τον Ολυμπιακό να εισπράτει δύο εκατ. ευρώ φέτος, ενώ θα υπάρχει οψιόν αγοράς οκτώ εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι, που θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αν:

1. Παίξει στο 70% των αγώνων της Ρόμα.

2. Αν οι τζιαλορόσι παίξουν στο Champions League τη νέα σεζόν

«Ο Καμαρά του Ολυμπιακού πλησιάζει στη Ρόμα. Η ελληνική ομάδα άνοιξε τον δανεισμό με δικαίωμα αγοράς, που μπορεί να γίνει υποχρέωση υπό όρους που δεν είναι απλοί ή προεξοφλημένοι. Δηλαδή ο παίκτης θα πρέπει να παίξει το 70% των αγώνων της ομάδας και να έρθει η πρόκριση στο Champions League. Το Σάββατο 27 Αυγούστου η Ρόμα έκανε νέα πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον Ολυμπιακό. Οι τζιαλορόσι σχεδιάζουν να κλείσει το deal την Κυριακή 28 Αυγούστου κι ο μέσος από τη Γουινέα να φύγει για τη Ρώμη τη Δευτέρα. Ο Καμαρά βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από την ομάδα του Μουρίνιο», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.