Την ποιότητα της Μακάμπι παραδέχτηκε o Χερμάν Μπούργος, με την ολοκλήρωση της αποψινής αναμέτρησης του Άρη στο Τελ Αβίβ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, και το 2-0 υπέρ των Ισραηλινών.

Αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο Αργεντινός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» πρόσθεσε πως «τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, πρέπει να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε στην έδρα μας».

Ο Χερμάν Μπούργος, με το συνήθη λακωνικό τρόπο έκφρασής του, αναλυτικά, τόνισε: «Δεν μας πήγε καλά το παιχνίδι, παρά το ότι κάναμε 7-8 καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Τελείωσε μόλις το πρώτο ημίχρονο. Είμαι ήρεμος με την ομάδα, θα προετοιμαστούμε για το δεύτερο ημίχρονο που έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτός είναι ο τρόπος για να προκριθούμε. Είπα και πριν το αποψινό παιχνίδι ότι η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Ο Άρης τώρα καλείται να κάνει την ανατροπή κι ο Μάνου Γκαρθία αισιοδοξεί πως μπορούν να τα καταφέρουν. «Υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να μπούμε με αυτοπεποίθηση και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Μπορούμε να προκριθούμε», είπε ο Ισπανός.

«Αν η διαφορά ήταν στο ένα γκολ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Νομίζω ότι βάσει των ευκαιριών αξίζαμε ένα γκολ. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Περιμένουμε να γεμίσει το γήπεδο και από τον κόσμο μας, να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε. Να παλέψουν μαζί μας», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα».