Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να κάνει τατουάζ στα 59 του χρόνια και τελικά αποκάλυψε το σχέδιό του, αφού πρώτα υπήρξαν πάμπολλες υποθέσεις για το τι μπορεί να είναι αυτό, λέγοντας με υπερηφάνεια πως μόνο αυτός μπορεί να το έχει.

Η Ρόμα άρχισε πριν λίγες μέρες την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν και ο προπονητής της εμφανίστηκε με δεμένο το ένα μπράτσο του, αφού αποφάσισε να «χτυπήσει» τατουάζ. Το σχέδιό του, όμως, δεν το αποκάλυπτε σε κανέναν, με αποτέλεσμα στα social media να γίνει ένας χαμός, αφού όλοι προσπαθούσαν να μαντέψουν ποιο είναι αυτό.

Τελικά την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Μουρίνιο μέσω του Instagram, όπου δημοσίευσε το σχέδιο του τατουάζ, το οποίο είναι τα τρόπαια των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων που υπάρχουν σήμερα: Champions League, Europa League, Europa Conference League.

Τρία τρόπαια που έχει κατακτήσει ο Πορτογάλος (ο μοναδικός προπονητής που το έχει καταφέρει), με πιο πρόσφατο το Europa Conference League με τους Ρωμαίους τον Μάιο, γράφοντας τα εξής στο μήνυμα με το οποίο συνόδευσε την ανάρτηση για το σχέδιο.

«Αυτό είναι το τατουάζ μου. Η χαρά των Ρωμαίων με οδήγησε στο να το κάνω. Κατόπιν, σκέφτηκα κάτι ξεχωριστό, που θα τιμούσε όλους τους συλλόγους όπου κατέκτησα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Την ίδια στιγμή, ήθελα ένα μοναδικό τατουάζ, ένα που, μέχρι στιγμής, είμαι ο μοναδικός που μπορεί να το έχει. Ο Αλμπέρτο μου έδειξε ορισμένες προτάσεις, εγώ απλά άλλαξα κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό είναι το τατουάζ μου».