Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αρχίσει να ανεβάζει… στροφές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και προπονείται σκληρά καθώς τον περιμένουν σημαντικές υποχρεώσεις τόσο με τους Μιλγουόκι Μπακς στο NBA και πιθανώς με την εθνική Ελλάδας στο Eurobasket, αν τελικά λάβει μέρος στη διοργάνωση που θα γίνει τον επόμενο Σεπτέμβριο, όπως αναμένεται.

Έτσι, λοιπόν, βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Παρασκευή (16/7) παρέα με τους Θανάση και Άλεξ Αντετοκούνμπο καθώς και τους δύο προπονητές των «ελαφιών» που τον έχουν ακολουθήσει στην Ελλάδα για να τον βοηθήσουν να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις απαιτήσεις μιας μαραθώνιας σεζόν όπου ο ίδιος θα επιδιώξει να οδηγήσει και πάλι τους Μπακς στην κορυφή του «μαγικού κόσμου». Άλλωστε, όπως έχει φανεί και από τις προπονήσεις του στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» και στην Κηφισιά είναι δουλεύει σκληρά προκειμένου να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων.

Στο πλευρό του, όμως, βρέθηκε και η σύντροφός του Μαράια Ντανάε με το μικρό του γιου Μάβερικ Σάι κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ορισμένες από τις τρυφερές στιγμές τους.

«Δεν είναι δουλειά όταν οι άνθρωποι που αγαπάς βρίσκονται γύρω σου» έγραψε χαρακτηριστικά.