Τα δημοσιεύματα σε Βοσνία και Σερβία περί σοβαρού επεισοδίου σε μπαρ της Μπάνια Λούκα με πρωταγωνιστή τον Όγκνιεν Βράβιες, έχουν ως αποτέλεσμα, παρά την άμεση διάψευσή του, να κληθεί σε απολογία από την ΑΕΚ, η οποία κάνει λόγο για καταστάσεις άκρως δυσφημιστικές για τον σύλλογο.

Ο Βόσνιος αμυντικός της Ένωσης απασχολεί για ακόμη μία φορά τον Τύπο για κάτι που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και μπορεί ο ίδιος να αρνείται πως συνέβη το παραμικρό, υποστηρίζοντας ότι αντί για τη Μπάνια Λούκα βρίσκεται στο Σπλιτ της Κροατίας, αλλά στην ΠΑΕ είναι εκνευρισμένοι.

Και αφού είναι εκνευρισμένοι, ενημέρωσαν ήδη εγγράφως τον Βράνιες ότι καλείται σε απολογία και θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για όσα έχουν γραφτεί και τα οποία περιγράφονται ως «καταστάσεις άκρως προσβλητικές για τον σύλλογο», στη γραπτή ενημέρωση προς τον ποδοσφαιριστή.

Όπως και να έχει, όλο αυτό κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα για τον Βόσνιο αμυντικό, η παραμονή του οποίου στην ΑΕΚ δεν είναι σίγουρη. Για την ακρίβεια, δεν ήταν ούτως ή άλλως σίγουρη και το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα στη Μπάνια Λούκα προβληματίζει κι άλλο τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων.