Οπως προέκυψε από την συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ και στην οποία συμμετείχαν από πλευράς διοίκησης οι Αδαμίδης, Δημητριάδης, Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδης και από πλευράς τεχνικού τιμ οι Χιμένεθ και Μορίγια, η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση τριών τουλάχιστον παικτών.

Η θέση του δεξιού μπακ αποτελεί μεγάλη… πληγή για τους «κιτρινόμαυρους» και εκεί θα υπάρξει σίγουρα ενίσχυση. Ο Χιμένεθ έχει ζητήσει και έναν εξτρέμ, στο στυλ του Ροτέν που δοκιμαζόταν την περασμένη εβδομάδα, ενώ είναι δεδομένη η επιθυμία του και για ενίσχυση με έναν αμυντικό χαφ, με τον Λουσέν να είναι η πρώτη επιλογή. Ο Γάλλος θα δοκιμάζεται τις επόμενες μέρες και αν πείσει τον Χιμένεθ ότι έχει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση (προέρχεται από τραυματισμό), τότε θα αποκτηθεί.

Από κει και πέρα, ο Ισπανός προπονητής θα ήθελε έναν ακόμα αριστερό μπακ όμως αν δεν βρεθεί κάποια συμφέρουσα λύση για την ΑΕΚ σε αυτή τη θέση, δεν πρόκειται να αποκτηθεί. Στις σκέψεις είναι ακόμα και η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που δεν θα αποτελεί βασική λύση, αλλά και εδώ δεν πρόκειται να γίνει κάποια υπέρβαση.

Πηγή: gazzetta.gr